Oud Stadhuis is een multimerken kledingwinkel voor heren. Onze zaak bevindt zich in de Bogaardenstraat 23 in Aarschot, sinds 2016. Daarvoor was het een restaurant, stadhuis, bank…

 

Het pand is een art-decogebouw met een verhaal. De Hertogelijke Aarschotse Kring voor Heemkunde leerde ons hoe Joseph Nagels er in 1923 een bank oprichtte. Hij slaagde erin om z'n privébank uit te bouwen tot een gerenommeerde financiële instelling die zelfs een filiaal had in het mondaine Knokke.

 

Helaas besliste de beurskrach van 1929 anders over de toekomst van het bankbedrijf. Het gebouw kreeg na dit debacle verschillende bestemmingen, tot het uiteindelijk onze kledingzaak werd.

  

Om de collecties van onze kledingzaak te stofferen, zoeken we voortdurend naar merken die gedreven bezig zijn met kwaliteit, fittings en afwerking. Met de lange voorgeschiedenis in de kledingsector maakt dat we hierbij de juiste keuzes maken voor klanten die graag iets bijzonders willen.

 

Passie voor het vak, in een passende sfeer. Op die wijze willen we onze zaak en seizoenscollecties graag aan jou voorstellen. Zo worden wij misschien wel jouw nieuwe modehuis van vertrouwen.

Trui - Oud Stadhuis Aarschot
Detail - Oud Stadhuis Aarschot
Wintercollectie - Oud Stadhuis Aarschot
Vest - Oud Stadhuis Aarschot