Een polo past voor elk moment
Hoe kom je stijlvol en verzorgd de dag door? Draag een polo. Ideaal voor vergadering, werk en vrije tijd. Het poloshirt is helemaal in.
Velours, velvet, fluweel, ribfluweel of corduroy: de mode uit de jaren twintig en jaren zeventig van de vorige eeuw is helemaal terug. Maak ook jij een comeback?

Op zoek naar kleding van katoen en linnen, heerlijk om te dragen én om de warme zomerdagen comfortabel door te komen? Lees er hier alles over.
De perfecte jeansbroek voor heren? Die vind je bij Oud Stadhuis. Ontdek hier welke spijkerbroek best bij jou past.

Casual chic, black tie, summer chic of cocktail? Alle dresscodes voor heren op een rijtje, inclusief handige tips. Zo val je nooit nog uit de toon op een feest.
Met een hemd kom je stijlvol en gepast voor de dag. Tenminste, dat is de bedoeling. Want zelfs met de duurste merken kun je uit de bocht gaan. Niet goed voor je zelfvertrouwen. Daar gaan we wat aan doen, met deze blog.

Wollen herenkleding kun je heel lang dragen. Lees waarom truien en jasjes in wol je beschermen bij elke temperatuur en altijd comfortabel zitten. Kom kiezen en passen.
Hoe combineer je als man kleuren voor je kleding met stijl en persoonlijkheid. Dankzij deze tips hoef je niet telkens aan je partner om raad te vragen. Ga voor kleding die bij jouw stijl past. Zo vermijd je een wirwar van kleuren in je kleerkast.

Als mannen een short uit de kast halen, is dat vaak een bermuda. Deze korte broek verschilt van andere modellen, door de zoom die net boven de knie komt. Bovendien worden ze vaak uit verfijnde stoffen gemaakt en hebben ze een gestyleerde afwerking.